ایده های شب یلداپاستیل خانگیپاستیل خرسیپاستیل خرسی بزرگپاستیل خرسی شیباباپاستیل خرسی هاریبوپاستیل نوشابه ای شیباچرا پاستیل کش نمیادچگونه پاستیل درست کنیمروش تولید پاستیلشکلات پاستیلی آیدینشکلات پاستیلی شیرین عسلطرز تهیه پاستیلطرز تهیه پاستیل انارطرز تهیه پاستیل با گلوکزطرز تهیه پاستیل با نشاستهطرز تهیه پاستیل پرتقالیطرز تهیه پاستیل پفیطرز تهیه پاستیل خانگی ترشطرز تهیه پاستیل در کارخانهطرز تهیه پاستیل دورنگطرز تهیه پاستیل کشدارطرز تهیه پاستیل ماریطرز تهیه پاستیل میوه ایطرز تهیه پاستیل نوشابه ایطرز تهیه ترشی پاستیلطرز تهیه شکلات پاستیلیفیلم آموزشیفیلم طرز تهیه پاستیل بازاریفیلم طرز تهیه پاستیل خانگیفیلم طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکزفیلم طرز تهیه پاستیل نوشابه ایکلیپ شکلات پاستیلی

طرز تهیه پاستیل نوشابه ای بدون گلوکز


قبلا دو مدل پاستیل ساده و خوشمزه رو در سایت قرار دادم: پاستیل خرسی بدون گلوکز و طرز تهیه پاستیل خرسی با آب پرتقال. هر دو آموزش هم بسیار ساده هستن. در این مطلب هم میخوام طرز تهیه پاستیل نوشابه ای رو اموزش بدم😋

این آموزش هم خیلی خیلی ساده هست. نیاز به گلوکز و یا پودر ژله هم نداره.

از نوشابه با طعم های پرتقالی، لیمویی، شاتوت، پپسی، نوشابه رژیمی و … هم میتونید استفاده کنید.

فیلم هم داره که در انتهای مطلب میتونید ببینید.

مواد لازم

  • نوشابه دلخواه: دو پیمانه
  • پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری برای هر دو پیمانه

طرز تهیه پاستیل نوشابه ای بدون گلوکز

طرز تهیه پاستیل نوشابه ای

این قدر روش ساده ای داره که با دیدن فیلم کاملا متوجه میشین😋

اول از همه نوشابه با رنگ و طعم مورد علاقتون رو اندازه گیری کنید.

بعد داخل یه قابلمه یا یه کاسه بریزین و روی حرارت بزارین.

اجازه بدین تا نوشابه برای چند دقیقه بجوشه و حجمش کمتر بشه

میزان غلظتش دست خودتونه. ولی با حرارتملایم ده دقیقه بجوشه کافیه.

بعد نوشابه رو داخل یه ظرف منتقل کنید. دو سه دقیقه بهش فرصت بدین و اون وقت پودر ژلاتین رو روش بپاشین و سریع هم بزنید.

خوب هم بزنید تا ژلاتین در نوشابه کاملا حل بشه.

حالا این ترکیب رو داخل قالب های سیلیکونی بریزین و داخل فریزر بزارین تا زمانی که پاستیل کاملا ببنده.

دیدین چقدر ساده بود😍 😍 😍

اگر کار کردن با پودر ژلاتین براتون سخته و یا بار اولتون هست که میخواین از ژلاین استفاده کنید، میتونید اصلا نوشابه رو نجوشونید و پودر ژلاتین رو روی نوشابه بپاشین و بعد نوشابه رو به روش بن ماری حرارت بدین تا ژلاتین حل بشه.

اون وقت مواد رو داخل قالب بریزین و در فریزر بزارین.

تازه اگر روی پاستیل آماده شده هم شکلات آب شده بریزین اون موقع شکلات پاستیلی درست کردین😉 😉 😉

 

توجه: کپی برداری از مطالب وبسایت با ذکر منبع اشکالی ندارد. یعنی این که آدرس کامل وبسایت (http://iranpokht.ir/) در پایان مطلب نوشته شود و یا صفحه اینستاگرام  https://www.instagram.com/iranpokht تگ شود.





l

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن